8 Şubat 2014 Cumartesi

Kırmızı desem değil Bordo desem hiç değil....

Herkese merhaba,
Bursa Kumaştan parça kumaş alan biri olarak mağazadaki top kumaşlara hayranlıkla bakıyor içim gidiyordu.Bu kırmızı mı bordo mu olduğuna henüz kanaat getiremediğim kalın jarse kumaşı yılbaşından önce bir cesaret örneği göstererek almıştım.Gripti, hastalıktı derken kendisine el sürememiştim.Nihayet geçen hafta elime alabildim ve uzun kollu birşey dikmek istedim.2 dikiş denemesi yaptım bugüne kadar.Etek ve elbise diktim.Henüz başka birşey dikmeye cesaret edemiyorum :) Bu sebeple tercihimi uzun kollu elbiseden yana kullandım.Kalan kumaşla da bir kısa etek diktim.Dar mı çan mı olduğuna henüz karar veremedim.Dar bir etek kalıbı ile başlamıştım halbuki kesime.Önden bakınca dar yandan bakınca çan gibi duruyor.Küçük bir parça daha kumaş kaldı ondan da kız yeğenim yok ama mini küçük kız eteği dikmeyi düşünüyorum.İşte görseller.Sizce nasıl olmuş 3.Dikiş denemem?







8 yorum:

  1. Maşallah ya çok güzel olmuş her ikisi de..Ben de dikiş te yeniyim ama henüz elbise dikemedim:) İyi cesaret vallahi..

    YanıtlaSil
  2. Ben yaptıysam herkes yapar :) Kumaşları rezil etme pahasına da olsa cesaretsiz hiçbir şey olmuyor.Kim tutar sizi.Hadi sizde dikin ve bizimle paylaşın.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Tabi ki cesaret gerekli ben kısa süre önce bir dikiş bloğu açtım zaten hiçbir eğitimim olmamasına rağmen dikip paylaşıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpersiniz o halde.Takibe alıyorum.Tecrübelerinizden faydalanmalıyım mutlaka.

      Sil
  4. Maşallah :) Renkte çok güzel çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş :) tambenim rengimmm :) talkipteyim, beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Rengi beğenmenize sevindim.Takip eden takip edilir :)

      Sil