13 Mart 2014 Perşembe

8 Mart'ın Önemi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü gecikmeli de olsa kutlamak istedim.Aşkın,emeğin,şefkatin,güzelliğin,doğurganlığın timsali hemcinslerim günümüz kutlu olsun.Hayata anlam katmaya devam :)
8 Mart'ın anlam ve önemi benim için sadece bu değil tabi biricik Kızkardeşim Emine'nin de doğum günü aynı zamanda.Kendisine evdeki tadilattan dolayı gecikmeli bir doğum günü kutlaması yapmak durumunda kaldım. Ellerimle köstebek pasta yaptım ama fotografını çekmek hiç aklıma gelmedi :) Sadece pastayla kandıramam kızkardeşimi kendisine bir de elbise dikip hediye ettim.Güle güle giysin.


Gizli fermuar işini sanırım kıvırmaya başladım.Darısı yaka kısımlarının da başına.


Daha önce babama gömlek dikme maceramdan bahsetmiştim.Yaka parçasını kaybettiğimden sözetmiştim.Nihayet parçayı buldum.Ayaklı yakaya kumaşım yetmediği için hakim yakalı bir gömlek oldu.Hatalarla dolu gömleğin İşte görselleri...





6 yorum:

  1. Ben elbiseyi de gömleği de çok beğendim. Güzel günlerde kullansınlar. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. En güzel doğum günü hediyesi olmuştur kardeşin için güle güle giysin.Gömleği bu kadar yapabildiysen bravo valla ben hiç cesaret edemiyorum hala.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşimin üzerinde görmek için sabırsızlanıyorum.Umarım kullanır.
      İlk gömlek deneyimimdi. kendindik.com İrem Hanımın öğren çekirge yazılarını şiddetle tavsiye ediyorum.Yaparsınız yaparsınız biraz cesaret.

      Sil
  4. Kardeşinizin elbisesi süper güzel günlerde kullansın. Eminim babanızda bayılmıştır gömleğe :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka takıntısı olan bir babam var. Kurban keserken,kahvehaneye giderken,çiftlikte uğraşırken giyersin dedim henüz giydiğini görmek nasip olmadı :) Diğer gömleklerinden etiketi söküp buna mı taksam acep :)

      Sil